Πατριωτική Ένωση Αγωνιζομένων Νέων

Δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά

20.000 Έλληνες διαδήλωσαν για την Μακεδονία μας!

Posted by peaneon στο Μαρτίου 8, 2008

Περισσότεροι από 20.000 πατριώτες, βρέθηκαν χθες στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να διατρανώσουν το ότι η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική. Η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, και απέδειξε, ότι όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να υπνώσουν τον ελληνικό λαό, πάντα θα υπάρχει η σπίθα της αντίστασης.Η προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, από το πρωί της Τετάρτης, να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, με συνεχή διασπορά φημών περί επεισοδίων και αντισυγκεντρώσεων αναρχικών, δεν ευδοκίμησε και δεκάδες χιλιάδες πατριώτες έδωσαν το παρόν, διασφαλίζοντας με την μαζικότητά τους την ηρεμία.
Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης» Χρίστος Γούδης, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Και οι τρεις τους τόνισαν την ανάγκη να σταματήσει η συνεχής ενδοτικότητα των πολιτικών αρχηγών στο ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης καταφέρθηκε πολλές φορές, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κατά της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ συνέκρινε και την στάση των Γιώργου Παπανδρέου και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με αυτή των προκατόχων τους στην ηγεσία των κομμάτων τους, Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Καραμανλή.Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, αρκετών σέρβικων και ρώσικων σημαιών.
Από ότι φαίνεται και παρ’ όλη την ξεκάθαρα εχθρική στάση των MME, το ΛΑΟΣ κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα, και να αποδείξει ότι για την πλειονότητα των Ελλήνων, το ζήτημα της Μακεδονίας δεν έχει ξεχαστεί και ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με τα κόμματα, δεν επιθυμεί να κλείσει «όπως – όπως».

http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1192&Itemid=1

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: