Πατριωτική Ένωση Αγωνιζομένων Νέων

Δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά

Επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Posted by peaneon στο Φεβρουαρίου 6, 2008

Θύμα των γνωστών τραμπούκων των Εξαρχείων, που κάποιοι επιμένουν να αποκαλούν «νεαρούς» και λοιπά άλλα επίθετα που σκοπό έχουν να «πλασάρουν» μία καλύτερη εικόνα, έπεσε για ακόμη μία φορά ο εκδοτικός οίκος του Aδωνι Γεωργιάδη.
Μία ομάδα 20 περίπου αναρχικών, οπλισμένων και κρανοφόρων, εισέβαλλε στο βιβλιοπωλείο και προκάλεσε ζημιές το εύρος των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Πρόκειται περί μίας επίθεσης η οποία σίγουρα θα πρέπει να χαρακτηριστεί αναμενόμενη καθώς, έχουμε χάσει πια το μέτρημα των επιθέσεων κατά του συγκεκριμένου βιβλιοπωλείου. Ειδικά μετά τα γεγονότα του Σαββάτου, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν απλά το πότε θα γίνει αυτή η επίθεση. Και πολύ περισσότερο από όλους αυτό το είχε υπ’ όψιν της η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, η οποία απέδειξε σήμερα σε ποιούς παρέχει κάλυψη και με ποιούς συνεργάζεται…

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι που να πρωτορίξουμε τις ευθύνες. Σίγουρα όχι στους κουκουλοφόρους, οι οποίοι δρουν με παρακρατικές μεθόδους και σίγουρα υπό υψηλή προστασία και εποπτεία.
Στην αστυνομία; Στην κυβέρνηση; Σε αυτούς που ασκούν «πιέσεις» προκειμένου να διατηρηθεί η «αυτονομία» των Εξαρχείων;

Στους δημοσιογράφους που «χαιδεύουν αυτιά» και δημιουργούν κλίμα για τέτοιες επιθέσεις, μέσω της σύνδεσης του ΛΑΟΣ, του οποίου βουλευτής είναι ο Aδωνις Γεωργιάδης με διάφορες καταστάσεις;
 Ή μήπως σε κάποιους κυρίους της Αριστεράς, συνασπισμένους, που παρέχουν πολιτική κάλυψη;
Όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους, αλλά δυστυχώς κανείς δεν το αναλαμβάνει.

Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: