Πατριωτική Ένωση Αγωνιζομένων Νέων

Δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά

Οι Εθνάρχες ποτέ δεν πεθαίνουν…

Posted by peaneon στο Ιανουαρίου 31, 2008

Αυτό ήταν το σύνθημα του πανό που αυθόρμητα ύψωσαν οι Έλληνες πατριώτες στον αττικό ουρανό συνοδεύοντος τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην τελευταία του κατοικία. Πράγματι, ο Χριστόδουλος υπήρξε Εθνάρχης, Έλληνας με κεφαλαίο το Ε. Σε εποχές παρακμής ύψωσε το λάβαρο της αντίστασης απέναντι στους υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Μίλησε για αλησμόνητες πατρίδες, μίλησε για Εθνικά Δίκαια. Μίλησε για πράγματα που ορισμένοι προσπαθούν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε. Και όμως…

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, ως επί το πλείστον νέοι και νέες που αγάπησαν τον «Κεραυνό» και διδάχθηκαν από την ελληνοπρεπή στάση του έδωσαν το παρόν στο κέντρο της Αθήνας. Από το Σύνταγμα, την Φιλελλήνων και την Αμαλίας έως το Α’ Νεκροταφείο οι Έλληνες πατριώτες κρατώντας ελληνικές και βυζαντινές σημαίες τίμησαν τον Χριστόδουλό τους όπως ακριβώς και εκείνος θα ήθελε. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για εκείνον που κάποτε δεν δίστασε να συγκρουστεί με το πολιτικό κατεστημένο και να μας κατεβάσει στους δρόμους για την υπεράσπιση των ιερών και των οσίων του Έθνους και της Ορθοδοξίας.Ψέλνωντας τον Εθνικό Ύμνο όλοι οι Έλληνες πατριώτες αποχαιρετίσαμε τον μεγάλο αυτό ιεράρχη που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα.

Ο Χριστόδουλος μπορεί να εγκατέλειψε τα εγκόσμια όμως το πνεύμα, τα διδάγματα και η αγωνιστικότητά του θα συνοδεύουν όλες τις νεότερες γενιές των Ελλήνων.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Χριστόδουλος – Φόρος τιμής στον τελευταίο Παπαφλέσσα

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: